Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet

Tartalomjegyzék   <   Offtopic  ~  Ha suli, akkor....cosplaaaay!!!

Raffi
Elküldve: 2009. Márc. 11. 18:11 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.04.03. Kedd 23:57 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Behind You....*rawr*
Figyelem emberek!!!

A Hunfalvy János Szakközép suliban hamarosan megrendezésre kerül a Japán Nap, aminek lényege, hogy megismertessük {és megszerettessük} az iskola nem japános tanulóit is egy kicsit a szigetország kultúrával.
Arra szeretnék megkérni minden bátor cosplayert, akinek van kész, vagy egyszerűen elkészíthető cosplay-e és kedve egy kis szerepléshez, az jelentkezzen minél előbb nálam {PMben vagy msnen}.
A feladat annyi, hogy a Japán Nap alatt cosplayben kell lenni, közös fotókat csinálni a jelenlévőkkel...stbstb. kb mint conon, itt csak annyi a különbség, hogy nem lesz semmi előadás, se pontozás és ilyenek.

{Figyelem: ez a nap főleg a kultúráról fog szólni és annál kevésbé az animékről!!! Ezzel legyetek tisztában kérlek!!!}

Időpont:
2009. Április 3. Péntek délelőttől {!!!!}

Minél szebb, színesebb, látványosabb a cosplay, annál jobb, persze azért legyünk tekintettel az iskola befogadó képességeire is :3
A jelentkezőktől kérek egy nevet, e-mailt/msn-t, telefonszámot és egy képet a ruhájáról amit fel fog venni.

FIGYELEM!!!
Nem csak animés cosplayereket várok, jöhettek J-music témában {persze a jóizlés határain belül!!!!}, vagy akár tradicionális ruhában is =^^=

Budapestiek előnyben, de azért jó lenne ha jönnétek minél többen ^^

Szeretettel várok mindenkit, kérdéseket feltenni itt vagy PMben.

A suli honlapja: http://www.hunfalvy-szki.hu/
{A Batthyányi tértől 5 perces séta}

Raffi =^^=

A hozzászólás legutóbb Raffi által 2009. Márc. 25. 11:51-kor lett szerkesztve, összesen 4 alkalommal.

"You know you love yourself {-but-}..." Ho...mo...janai~
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Yumi [Ecchan]
Elküldve: 2009. Márc. 11. 19:01 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.08.27. Vasárnap 11:17 Hozzászólások: 1093 Tartózkodási hely: itt-ott
Én és Brigi megyünk!!! Very Happy Gyerünk emberek, ez jó lesz xD Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Licorne
Elküldve: 2009. Márc. 11. 19:12 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.12.02. Szombat 10:18 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Budapest
Jól hangzik ^^
Megyünk, naná! Smile

Részletekért majd írok

Pápuszi

Elküldve: 2009. Márc. 11. 19:13 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.09.22. Szombat 14:00 Hozzászólások: 679 Tartózkodási hely: Metin2 :p
Júúúj de mennék Very Happy De hát... Pénzem annyi sem mint eszem, a meg már egyenesen gáz T.T
Yumi (meg mindenki más aki megy): Jó szórakozást nektek! ^^

Elküldve: 2009. Márc. 11. 19:35 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.04.03. Kedd 23:57 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Behind You....*rawr*
Amelia nyugodtan jöhetsz korábbi cosplayeidben is! Nem kell újat csinálni, annyira nem lesz nagy dolog {bár ki tudja ezek után mi sül majd ki belőlle}

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Yumi [Ecchan]
Elküldve: 2009. Márc. 11. 19:38 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.08.27. Vasárnap 11:17 Hozzászólások: 1093 Tartózkodási hely: itt-ott
Én újat csinálok mert egy elmebeteg állat vagyok, de Amelia szerintem jöhetsz a Saikanoddal^^
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Amelia
Elküldve: 2009. Márc. 11. 19:48 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.09.22. Szombat 14:00 Hozzászólások: 679 Tartózkodási hely: Metin2 :p
Köszi szépen ^^

De nem is erre gondoltam... valamiből fel kell jutni Pestre. Éhen halni sem kéne. Lógni mostanában nem szeretnék a BKVn... ez van T.T
De azért köszi Smile

Elküldve: 2009. Márc. 11. 19:51 Hozzászólás az előzmény idézésével
áááh értem, hát akkor tényleg sajnálom, mert tetszett a ruhád conon is {pont ilyenekre van szükségem T__T}, de nem baj, ha most sikerünk lesz a suliban akkor lehet ebből még állandó topic lesz...

Cassidy
Elküldve: 2009. Márc. 11. 20:12 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.08.24. Csütörtök 14:29 Hozzászólások: 409 Tartózkodási hely: CLAMP Wonderland
Ott leszek!Smile
Április elsején is lehetne valamit nyomatni ha már jön a bolondok napja:)

Nincs baj a yaoival,de nem lehetne >halkan<szeretni?

http://blog.cosplay.hu/cassidy/
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Katayashi
Elküldve: 2009. Márc. 11. 20:40 Hozzászólás az előzmény idézésével
Szerintem karaokézni is megtaníthatnátok a népet, biztos vannak olyanok akiknek tetszene. A technikai feltételek (számítógép, projektor, mikrofon, hangfal) pedig minden iskolában adottak.

Jó szórakozást azoknak akik ott lesznek.

Elküldve: 2009. Márc. 11. 20:53 Hozzászólás az előzmény idézésével
Huh annyi program lesz, hogy nem tudom követni Very Happy
amúgy a karaokéhoz meg is van a felszerelés a suliban, egy másik osztály már szervezi...

Jaj nem hittem volna, h már az első napon ennyien jelentkeznek ^^ Köszi szépen mindenkinek így előre is, és köszönöm nagyon Yumi h körbeszóltál <3333

Hamarosan több infó {kb jöv. hét kedd}

Rhysa
Elküldve: 2009. Márc. 11. 21:09 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.10.07. Vasárnap 5:01 Hozzászólások: 174 Tartózkodási hely: Lost in the world of cosplay (Bp.)
Hmmm, én is fontolgatom, de minden a pontos időponttól függ, mert péntekre bekerült nekem 2 másodszakirányos óra. Majd jól megvárom az infokat Very Happy

"Ez apád fénykardja volt." - "Tök jó, hogy kell bekapcsolni?" - "Ne! Luke, rossz irányban..." ***Shhhhttttt*** "...tartod...."***plotty***
Amelia
Elküldve: 2009. Márc. 11. 21:35 Hozzászólás az előzmény idézésével
Nagyon csábít a dolog, az a baj... Talán előveszem nagymamámat, és közlöm vele, hogy a szülinapomat áttettem március végére x) Megelőlegeznék magamnak 1 kis zsebpénzt, amiből fel tudnék mégis menni...
Nagyon, nagyon akarok menni '''O.O''' Az álmunkért meg harcolni kell Very Happy
Jaj lesz karaoke?? Még egy ok... 8D
Ha már itt tartunk, a Caramelldansen-t is megtaníthatnánk a srácoknak, zabálnák a témát x)

Elküldve: 2009. Márc. 11. 23:22 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.03.30. Péntek 13:46 Hozzászólások: 520 Tartózkodási hely: Hueco Mundo
Hm, én is fontolóra veszem a dolgot.

cosplay.com album * cosplay.hu album * cosplay blog
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Lona
Elküldve: 2009. Márc. 12. 13:40 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2008.02.21. Csütörtök 18:34 Hozzászólások: 99 Tartózkodási hely: Planet Michtam
Én szívesen mennék, de én már nem vok iskolás korú Sad
Viszont van kész cp-m is....

Lehet? Smile (pretty please!!)
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Yumi [Ecchan]
Elküldve: 2009. Márc. 12. 17:01 Hozzászólás az előzmény idézésével
az nem baj ha nem vagy iskolás korú Very Happy akárki kijöhet akinek van cosplaye és igényes Very Happy
Lona
Elküldve: 2009. Márc. 12. 17:06 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2008.02.21. Csütörtök 18:34 Hozzászólások: 99 Tartózkodási hely: Planet Michtam
Ok, akkor jelizek, írok PÜ-t Smile
Köcce Smile
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tremor
Elküldve: 2009. Márc. 12. 21:23 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.09.12. Kedd 16:15 Hozzászólások: 543 Tartózkodási hely: Ha én azt tudnám
Sajnálom az iskolát O.o
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Yumi [Ecchan]
Elküldve: 2009. Márc. 12. 21:24 Hozzászólás az előzmény idézésével
ur so mean.
most miért?xD
Kentaro
Elküldve: 2009. Márc. 13. 11:53 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.04.20. Péntek 12:02 Hozzászólások: 326 Tartózkodási hely: gép előtt...;D
Hi!

Asszem a bazookás cukrosbácsi megnézi magának a gyere... a sulit!

2009 Nyár: biszexuális Men In Black (Death Note)
2010-ben várható cépék: Yu Yu Hakusho, Tokyo Mew Mew, Kill Bill és Men in Black, Naruto, Tekken 5, Bleach
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 4 oldal
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő
Új téma nyitása

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.