Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet

Tartalomjegyzék   <   2008-as SakuraCon  ~  Szinkronok

Lírian
Elküldve: 2008. Feb. 28. 08:57 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.09.14. Péntek 14:42 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: vmi anime előtt,közben,után sose
Esetlegesen most is lesznek magyarhangok meghívva?Vmi Animax-os új széria bejelentése kapcsán, mint ősszel vagy csak úgy... Very Happy
És jöhetnének "anime fordítók" is.Esetleg...
Jó lenne már egy fórum velük is. Razz

Elküldve: 2008. Márc. 04. 18:45 Hozzászólás az előzmény idézésével
A fordítók már köztünk járnak! Twisted Evil

Legalábbis jópár fordító oszlopos tagja a netes animés közösségnek.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Ginevier
Elküldve: 2008. Márc. 16. 10:35 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.04.16. Hétfő 19:51 Hozzászólások: 32 Tartózkodási hely: Osaka
Ha szinkronokat hívtok akkor Kristófot hívjátok el megint. őt mindneki szereti és mindneki imádja! De szerintem Damu Roland is örülne a meghívásnak!

Satomi
Elküldve: 2008. Márc. 20. 22:13 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.08.20. Vasárnap 14:32 Hozzászólások: 99 Tartózkodási hely: Budapest
Én bárkinek örülnék...de Markovics Tomi... Very Happy És Baráth Pisti Razz
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Kiharu
Elküldve: 2008. Márc. 21. 00:23 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.08.20. Vasárnap 12:27 Hozzászólások: 1201 Tartózkodási hely: Szombathely, Pécs
Ginevier írta:
Ha szinkronokat hívtok akkor Kristófot hívjátok el megint. őt mindneki szereti és mindneki imádja! De szerintem Damu Roland is örülne a meghívásnak!

Értük még a cosplayt is otthagynám. XD Na jó, azt talán nem, de bármi mást igen. *Nyálcsorgat.*

Elküldve: 2008. Ápr. 01. 14:52 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.08.20. Vasárnap 14:32 Hozzászólások: 99 Tartózkodási hely: Budapest
Kristóf is jöhetne, szeretnék mégegy közös képet csináltatni vele Very Happy Laughing Razz
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Gold Fang
Elküldve: 2008. Ápr. 04. 14:27 Hozzászólás az előzmény idézésével
Az jó ha jönnek szinkronok ami volt a 2007-es SakuraConon az nagyon jó volt ^^. Nekem is mindegy,hogy kijönSmile),de én Zsigmond Tamarát szeretem nagyon/bár biztos,hogy nagyon elfoglalt Embarassed /
De nagyon oké a dolog Very Happy

Elküldve: 2008. Ápr. 09. 21:29 Hozzászólás az előzmény idézésével
Apropó, ez a szinkronos tali mikor lesz? Szombat vagy vasárnap? Mert ah vasárnap lesz lehet hogy megint el kell halasztanom... Crying or Very sad És ilyenkor én kicsapom a hisztit XD Legalább délelőtt legyen valamikor... Embarassed Embarassed
Yuriko-chan
Elküldve: 2008. Ápr. 10. 07:21 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.08.19. Szombat 14:04 Hozzászólások: 1724 Tartózkodási hely: Pécs
Satomi írta:
Apropó, ez a szinkronos tali mikor lesz?

Vasárnap délután 3-kor.

PAF – Pécsi Anime Fanclub
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kiharu
Elküldve: 2008. Ápr. 10. 10:48 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.08.20. Vasárnap 12:27 Hozzászólások: 1201 Tartózkodási hely: Szombathely, Pécs
Éss a szinkronok megint ütik a cosplayt. *Tadammtadamm dobpörgééés.* Harmadik éve próbálok eljutni rájuk, sikertelenül. Csak az elsőn tudtam ott lenni. Sáláláálááá igaz semmit nem nézek, illetve nagyon keveset... szinkronosan, de érdekelt volna.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
yaoilove
Elküldve: 2008. Ápr. 16. 22:15 Hozzászólás az előzmény idézésével
Ohh nagyon rem. h nem most hívtátok meg Markovics Tamást, mert ő az egyetlen akit imádok és vasárnap nem leszek... T_T
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Shizu
Elküldve: 2008. Ápr. 17. 08:39 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.08.23. Szerda 16:59 Hozzászólások: 1038 Tartózkodási hely: steril labor :P ^^
Kiharu írta:
Éss a szinkronok megint ütik a cosplayt. *Tadammtadamm dobpörgééés.* Harmadik éve próbálok eljutni rájuk, sikertelenül. Csak az elsőn tudtam ott lenni.

Detto... akkor ez megint törölt program lesz... majd eccer talán XDDDDDDD

Elküldve: 2008. Ápr. 20. 21:02 Hozzászólás az előzmény idézésével
Nah szóval, aki esetleg lemaradt volna róla, ott volt:
Simonyi Piroska
Mezei Kitti
Ullmann Gábor
és Penge Bence(?)

Smile

Én személy szerint örültem nekik, de nagy csalódás ért mikor Magyar Attlia nem jött, mikor elvileg ő is jött volna...de attól még jó volt Smile
Andicilin
Elküldve: 2008. Ápr. 21. 15:30 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.08.22. Kedd 20:50 Hozzászólások: 852 Tartózkodási hely: Árnyas Homokpad Szeretetotthon
Penke Bence. Smile

Elküldve: 2008. Ápr. 21. 16:05 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.08.23. Szerda 16:29 Hozzászólások: 83 Tartózkodási hely: Budapest
Lemaradtam róla, de Simonyi Piroska és Mezei Kitti szörnyen érdekelnének. Aki ott volt, részletes élménybeszámolót, légyszi... Embarassed Shocked

Elküldve: 2008. Ápr. 21. 16:27 Hozzászólás az előzmény idézésével
Isabel417 írta:
Lemaradtam róla, de Simonyi Piroska és Mezei Kitti szörnyen érdekelnének. Aki ott volt, részletes élménybeszámolót, légyszi... Embarassed Shocked

Hát, Simonyi Piroskán látszott hogy szegény kicsit ideges...Very Happy Deh, mindannyian jófejek voltak Very Happy Bár sztem Piroska néha túl sokat beszélt xD Deh, megbocsájtható Razz Mezei Kittin nem igen hallatszott, hogy olyan a hangja amilyen animékben/filmekben...stb. xD beszéltek magukról, meg hogy ki miket szinkronizált, a rajongók kértek egy kis "parodizálást" az adott színész karaktereiről is Very Happy Bencének azt mondták hogy mondja: "Szexy jutsu" XD Laughing Az nagyon állat volt XD

Andicilin írta:
Penke Bence. Smile

Jah igen, azt akartam....x]

Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.