Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet

Tartalomjegyzék   <   2009-es SakuraCon  ~  Táncpadverseny a következő conon

Renia
Elküldve: 2009. Máj. 21. 00:43 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.03.09. Péntek 13:07 Hozzászólások: 729 Tartózkodási hely: Budapest
Ennek nem igazán van topic, de eszembe jutott valami...

Van 4-5 nagyon profi DDR-es, akik folyamatosan megnyerik a versenyeket. Elég állat módon csinálják, és szerintem több éves munka kell ahhoz, hogy beérje bárki is őket. Pedig van rengeteg szintén profi DDR-es, illetve egyre több ember szereti meg a táncpadot/táncszőnyeget. A kezdőknek ott van az easy-standard szint, de azokat 1 év alatt biztos, hogy kinövi az, aki tényleg DDR-ezik. Szóval azon gondolkoztam, hogy nem lehetne itt is egy "Veterán" csoportot létrehozni, mint a cosplayben? Mert tényleg nagyon ügyesek, ezt nem vitatom, de eléggé lelombozó az, hogy a nevezők 90%-a tudja, hogy esélye sincs nyerni...Sad
(Igen, tudom, hogy a részvétel a fontos, de a versenynek nem igazán van verseny hangulata, csak annak a néhány embernek...:/)

Mi a véleményetek?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
IloveRenji
Elküldve: 2009. Máj. 21. 09:00 Hozzászólás az előzmény idézésével
Ez sztem is jo otlet pl
supermario4ever
Elküldve: 2009. Máj. 21. 09:04 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.09.16. Szombat 15:00 Hozzászólások: 742 Tartózkodási hely: Békéscsaba
Egyetértek. Egy versenyben akármennyire is hangoztatják, hog a részvétel a fontos, azért tényleg legyen meg a versenyhangulat, és érezze a résztvevő, hogy van esélye nyerni, mert csak akkor tesz meg mindent a győzelemért, és csak akkor izgalmas a verseny.

Karaoke:
2009 MondoCon: Megumi Hayashibara: Shakunetsu no Koi (11. hely)
2009 Animekarácsony: Tekkaman Blade: It's DESTINY -Yatto Meguri Aeta- (15. hely)
2010 SakuraCon: He is my Master: TRUST (16. hely)
2010 HoldfényCon: Okui Masami: MESSAGE (L.A. version) (10. hely)
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
SoonDead
Elküldve: 2009. Máj. 21. 09:29 Hozzászólás az előzmény idézésével
Szerintem az is sokat segítene, ha mondjuk a versenyek eredményét utólag közzétennétek az interneten, hogy ki vert meg kit (esetleg odaírni azt is hogy milyen számra), és rajzolnátok szép fát belőle, hogy egyenes ágon kik estek ki, majd a döntőbe ki kit vert el.

Akkor legalább az emberek látják, hogy "hé frédi, te megverted xy-t, de sajnos kiejtett vw" és nem msnen kellene körbekérdezni.

De most komolyan, a legtöbb versenynél azért kiraktak valamit, még ha egyértelműbb is lenne minden fórumon belül egy Eredmények topicot létrehozni, de azért megtalálom. Táncpadnál ez egy kicsit elmaradt Sad

A veteránosdi akár lehet jó ötlet amúgy, az legyen veterán aki már nyert egyszer?
Lione
Elküldve: 2009. Máj. 21. 09:43 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.08.19. Szombat 8:34 Hozzászólások: 432 Tartózkodási hely: Za Warudo
egyetértek, szerintem is jó ötlet a veterán, meg hogy utólag megosztani, ki kit mikor mivel ejtett ki :3

Elküldve: 2009. Máj. 21. 10:32 Hozzászólás az előzmény idézésével
Táncpadszervező Csatlakozott: 2006.08.20. Vasárnap 21:10 Hozzászólások: 1716 Tartózkodási hely: Butapest
Épp vizsgáról írok, wat.

Tavaly (amikor már mi szerveztük a táncpadot) úgy emlékszem, hogy ki voltak írva a nyertesek! A mostani csak miniverseny volt (amint azt nem egyszer hangsúlyoztam), nem terveztünk ekkora publicitást neki. Őszintén szólva a nyerteseket sem biztos, hogy sikerült megőrizni. Megpróbálom megkeresni, de (mint mondtam) ezek csak miniversenyek voltak. A következő alkalommal mindenképp ki lesznek írva!

A veterán versenyen már mi is gondolkoztunk, mert tényleg elértük azt a szintet, amikor már egy új, nehezebb standard/könnyebb heavy szinten játszó játékosréteg is kialakult. Örülök, hogy van erre érdeklődés és igény!

EDIT: majd otthon szétmoderálom ezt a témát, nyitok neki újat, de mindjárt én jövök xD

Hao is love.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Renia
Elküldve: 2009. Máj. 21. 11:39 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.03.09. Péntek 13:07 Hozzászólások: 729 Tartózkodási hely: Budapest
Nem csak könnyebb heavy szint van, ott van IloveRenji, Misu, SoonDead, Ákos, Myki* a TSZKból, akik egyátalán nem könnyű heavyt nyomnak, mégsincs esélyük nyerni. Sad

(*ő elég elvetemült, nem tudom, hogy mit alkotott a versenyen Very Happy)

aquana
Elküldve: 2009. Máj. 21. 14:22 Hozzászólás az előzmény idézésével
Táncpadszervező Csatlakozott: 2006.08.20. Vasárnap 21:10 Hozzászólások: 1716 Tartózkodási hely: Butapest
Azért azt nem mondanám, hogy Mykinek nincs esélye nyerni, szerintem alábecsülöd o.O

/off

Na szal - úgy tűnik, a veterán kategória mindenki szerint jó ötlet, amint levizsgaidőszakoztunk/leszakdogáztunk, szerintem el is kezdjük tervezgetni. A további ötleteket is toljátok! Very Happy

Hao is love.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Renia
Elküldve: 2009. Máj. 21. 14:28 Hozzászólás az előzmény idézésével
(Azért csillagoztam meg, hogy ő elég elvetemült Very Happy )

De felőlem lehetne könnyű heavys kategória és akkor örülhetnék magamnak. Laughing Laughing
(Rájöttem, hogy a 9-10 tappancsos számokban már nincs semmi élvezhető nekem, az már csak őrült taposás...:/)

Szerk.:
Ja meg akkor ugye lesz táncszámíró verseny? ^_^

aquana
Elküldve: 2009. Máj. 21. 14:40 Hozzászólás az előzmény idézésével
Renia írta:
(Rájöttem, hogy a 9-10 tappancsos számokban már nincs semmi élvezhető nekem, az már csak őrült taposás...:/)

Jaja, ezzel én is így vagyok, bár nálam csak a tízes szintnél van ez.

Táncszámíró verseny lesz, úgyhogy lehet izzítani a zenéket!

Hao is love.
Renia
Elküldve: 2009. Máj. 21. 14:53 Hozzászólás az előzmény idézésével
És megint csak animés lehet majd?

IloveRenji
Elküldve: 2009. Máj. 21. 23:58 Hozzászólás az előzmény idézésével
Azert koszonom a "nincs eselyuk nyerni megszolitast" XD
Mykinek nem lesz gondja, jovore mar 3. laba fog noni sztem...
aquana
Elküldve: 2009. Máj. 22. 08:46 Hozzászólás az előzmény idézésével
IloveRenji írta:
Mykinek nem lesz gondja, jovore mar 3. laba fog noni sztem...

Mykinek már van harmadik lába.

*dob-dob-cintányér*

Ja, és Renia: animés vagy j-music.

Hao is love.
Adam-in
Elküldve: 2009. Máj. 22. 19:41 Hozzászólás az előzmény idézésével
szerintem is jó ötlet ez a veterán szint, legalább kicsit izgalmasabb lenne a verseny Smile
viszont valószínű a nyári conra sajnos nem tudok elmenni de még majd meglátjuk

"myki? neki már 4 lába is van Very Happy "
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Misu
Elküldve: 2009. Máj. 24. 16:48 Hozzászólás az előzmény idézésével
aquana írta:

Ja, és Renia: animés vagy j-music.

Nyemár, ha pl nevezek Bond-al, honnan tudjátok, hogy nem egy japán hegedűs együttes csinálta? Rolling Eyes
(mindegy, megpróbálok valami számomra is elviselhetőt találni)

Elküldve: 2009. Máj. 24. 16:53 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csinájjá' valami metálra =P

Hao is love.
Rika
Elküldve: 2009. Máj. 25. 09:01 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.09.19. Kedd 17:24 Hozzászólások: 2309 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
aqua,Renia:10-es szint? Shocked Honnan jöttetek ti? Very Happy
Én örülök,hogy a 4-5 tappancsosak mennek. Embarassed
Egyébként nekem is tetszik ez a veterános dolog.

Elküldve: 2009. Máj. 26. 18:06 Hozzászólás az előzmény idézésével
aquana írta:
Csinájjá' valami metálra =P

De hát ha egyszer a picsazenét szeretem Embarassed Embarassed Embarassed
De most komolyan, pl ha egy vivaldi feldolgozásra készítek táncot, és azt mondom, hogy XY FAPFAP JAPÁN remake, akkor azzal ér nevezni, ha nem FAPFAP JAPÁN együttes készítette akkor baj?

Rika: el kell szomorítsalak, a tizes szint már sajna lófasz, májki a 24eseket csinálja Very Happy

Elküldve: 2009. Máj. 26. 20:45 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2006.09.19. Kedd 17:24 Hozzászólások: 2309 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
Mi van? Shocked

Elküldve: 2009. Máj. 26. 20:57 Hozzászólás az előzmény idézésével
Táncpadszervező Csatlakozott: 2007.04.12. Csütörtök 10:09 Hozzászólások: 400 Tartózkodási hely: Négyker
Nyugi, csak szivat, anélkül nem teljes az élete =D

Misu: animés vagy j-music =| Ilyen sz*rok vagyunk, hogy animeconra ilyet kérünk, ez van
¯\(°_0)/¯ Hogy észrevesszük-e, hát... próbáld ki. Max. nem kapsz natúrós kulcstartót :dirr:

Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 2 oldal
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.