Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet

Tartalomjegyzék   <   2009-es SakuraCon  ~  Képet keresek :P

monkey d kiba
Elküldve: 2009. Máj. 23. 14:56 Hozzászólás az előzmény idézésével
Akinek van Képe az Átlagos Team Monkey D luffyéről linket szeretnék kérni . És még a Soul Eater evans-ról is szeretnék találni Razz az msn-en privátban ;D köszii ^^
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
DarkEclair
Elküldve: 2009. Jún. 01. 19:55 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.07.23. Hétfő 20:31 Hozzászólások: 100 Tartózkodási hely: BP. X1X.ker
Amúgy nem rossz 5let ez a topik... csak kár hogy senki nem ír ide hanem a képek és videók topicba.... eléggé idegesítő hogy minden második hozzászólásnál az van hogy "ez és ez voltam akinek van képe rólam linkelje be" és van a topicba kb 4 link...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
monkey d kiba
Elküldve: 2009. Jún. 02. 14:35 Hozzászólás az előzmény idézésével
tudom véletlen volt még kezdő vagyok és nem vágtam hogy működik ez az egész bocsi tényleg '^^ ha lehet törljétek vagy nem tudom xP bocsi "^^
Miyako
Elküldve: 2009. Jún. 02. 16:19 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2007.09.20. Csütörtök 18:55 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: Az idegösszeomlás szélén...T_T
Pont hogy azt mondta, hogy jó ötlet a topic, nem hogy törölni kéne Very Happy Csak jobb lenne, ha a képek, videók topic helyett ide írnák az emberek ha képet keresnek magukról/ valakiről.
és hogy ne csak off legyen xD A nővérem lekapott egy Soul Eatert asszem vasárnap, na majd megszerzem tőle a képet, és belinkelem neked Smile
Takami
Elküldve: 2009. Jún. 03. 19:00 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2009.03.31. Kedd 7:18 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: mikor hol
hát ha már van ez a topic is, akkor ide is feladom a hiredetést XD Bleach csoportos vasárnapi fotókat vadászok, lehetőleg a "lapítsuk ki Hitsut" című kép érdekelne vagy Hitsugaya egyéni képek mert abból még nem sokat találtan, főleg az előbbi "kicsi a rakásosból" (abból egyet se)... asszem jól kimagyarfejeztem magam... nézzétek el nekem, lehet h mostanában túlzásba viszem a japán tanulást XD

Elküldve: 2009. Jún. 03. 20:50 Hozzászólás az előzmény idézésével
úgytűnik mégse volt akora bűn a szerencsétlenségem xD egyébként a soul eater képet köszönöm szépen az msn-ent pü-be mert névtelen cukrosbácsi vagyok XDDD Twisted Evil
Zizzi
Elküldve: 2009. Jún. 03. 23:18 Hozzászólás az előzmény idézésével
Csatlakozott: 2008.09.09. Kedd 11:27 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Pécs/Budapest
Nagyon jó ötlet volt ez a topik! Smile

A testvérem ről és a barátnőjéről keresek képet, mindketten csak szombaton voltak a Conon, mindketten visual kei stílusban voltak felöltözve, és Gazette-es pólót viseltek, valamit egyikük zöld orvosi maszkot. Akinek van róluk képe, kérem, küldje el emailben! Én ezt csináltam róluk:

http://zizzihungarian.deviantart.com/art/Gazerock-Is-Not-Dead-123050179

Előre is köszönöm! Very Happy

Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.